När jag tänker på mina bröst blir jag sjukt glad varje gång. Jag kan vakna på morgonen, titta ner i klyftan och känna mig helt lycklig. Att jag inte kommit mig för det här tidigare. Känner mig så sjukt perfekt. Det är verkligen något extra att känna sig helt tillfreds med sin kropp. Har inte tänkt på det här viset förut. Har väl varit nöjd innan men lite med en axelryckning. Är väl egentligen mer än nöjd nu. Ser mig själv som attraktiv.
 
Haft tillfälle att röra mig bland folk och ha lite finare kläder förra veckan i samband med ett speciellt event. Kändes ju extra kul att visa upp sig lite. Till vardags blir det mest på gymmet.
 
Fortfarande inte spungit men kör på med spinningen för cardio. Har haft lite diffus värk i bröstkorgen på vä sida Tänker mig att den bröstmuskeln blivit lite sargad och tar sin tid att sluta vara öm efter träning. Har känsel nu aldeles nära bröstvårtan.
 
Kommer nog tunna ut bloggandet framöver för det händer inte så mycket spännande. Vill det ska va så också för mer spännande saker framöver kan bara handla om komplikationer.
Efterop, bröstförstoring,