Om en vecka har det gått fyra månader sedan brösten växte ett par storlekar. Saker är bara bättre och bättre. Alla ställningar går bra, även ligga på magen på mjukt underlag. De känns stabila vid aktivitet. Känseln är tillbaka i vänster bröstvårta men inte än i höger. De ser snygga och jämna ut fortfarande - inga konstigheter. Ärren är fortsatt ganska röda och ojämna, inga raka streck. Men som tidigare nämnt är de så exakt i vecket att de inte syns framifrån. Slutade tejpa ärren för en månad sedan för fick sån kontaktexem av tejpen. Smörjer ärren med helosan efter dusch för det ska kanske va bra enligt vissa källor.
 
Använder fortsatt sportbh nio dagar av tio. De bygelbh jag köpt orkar jag inte ha mer än ett par timmar för sen trycker de så hemskt på revbenen under ena bröstet - även om den inte sitter hårt spännt runt om. Den tionde dagen kör jag utan bh vilket känns väldigt skönt och befriande. Ser till att inte gå för snabbt eller göra annat studsigt dessa dagar, annars funkar det hur bra som helst.
 
Vill påpeka igen att jag verkligen inte ångrar min operation och att det var väl investerade pengar. Snart sommar nu och ser fram emot lite bikinidagar.
Efterop, bröstförstoring,